Nejnovější recenze ze sekce Řetězové pily
- Splňuje naše představy
- Cena,kvalita
- ???
- ???
- ok
- práce s pilkou je snadná
Doposud jsem používal elektrickou řetězovou pilu Narex EPR 400-24. Benzínová řetězová pila, Stihl MS 251, mě velmi mile překvapila. Oproti zmíněné narexce je o mnoho stupňů výše. "Nakrátil" jsem s ní na "metry" 12 metrů krychlových větví o průměru od 10 do 40 cm. Pila mně tím velmi usnadnila práci v lese při přibližování dřeva. Pila je robustní, má skvělý výkon, nízkou spotřebu a velmi jednoduché ovládání. Velmi snadno se s ní při práci manipuluje. Tuto pilu jsem volil kvůli její příznivé ceně a výkonu.
Ještě poznámka ke startování pily.
Mám zkušenost se startováním sekačky na trávu AL-KO highline VS 457 a křovinořezu Oleo-Mac sparta 250 T, s motory Briggs & Stratton. U těchto motorů dochází k "nahození" na první polovině startovací šňůry.
U benzínové řetězové pily, Stihl MS 251, dochází k "nahození" motoru na cca, posledních 5 cm startovací šňůry, takže mně chvíli trvalo, než jsem si na tento způsob startování zvykl. Také je dobré vědět, že při zapnutém sytiči, stačí se startovací šňůrou trhnout tak maximálně jednou až dvakrát, jinak se vám přehltí motor a budete muset vysušovat svíčku a odvětrávat motor. S řetězovou pilou Stihl MS 251, jsem velmi spokojený.
- spokojenost
Tato pila velice překvapila. Za málo peněz hodně muziky, jak by řekla babička. Přiznám se, že jsem si ji vybrala na základě recenzí. Děkuji všem chlapům, kteří se podělili o svůj nazor.
Dobrá kvalita vzhledem k ceně.
Zaujal mě
- elektrický start což u tohoto typu nářadí je velkým palcem na horu
- dlouhá řezací lišta
- přepravní taška tak ta je také super
- cena < takový zápor, když přihlédnu k baterii a nabíječce tak je ±
- mazaní řetězu olejem je dosti vysoké protože při dokončení řezaní teče ještě dosti oleje
zakoupeno ve slevě, míchaní olej s benzínem 40:1 je trochu přehnané myslím že by bohatě stačilo jako převážně motorových pil 50:1, bude se držet manuálu stoupne sice spotřeba svíček, taška by mohla být maličko propracovanější třeba dvojitým futrálem který by odděloval pilu od nářadí a zásobník paliva a oleje, celkem super, velmi doporučují těm co mají problém s lankovým startování info pro všechny je i křovinořez a sekačka také elektrickým startem
- Malá,lehounkaa výkonna
- Relativně lehká
- spolehlivá
- funguje jak má
- Nevím proč držadlo vede do boku, na který se pila pokládá, když se nasazuje vodící lišta se řetězem. Ta se tím pádem na bok nedá pořádně položit a řetěz s lištou se špatně nasazuje
Její předchozí verzi E14 jsem měl cca 35 let (bohužel nedávno odešel motor). Jsem rád, že výrobce drží tradici a na novou pilu lze použít i řetězy z pily původní. Inovaci oproti staré E14, uvedenou v nevýhodách, fakt nechápu.
Zatím bezchyná.
- Kvalitní zpracování,klády 15-25cm,bez problému.
- Špatně psaný návod na první spuštění.Uchlastal jsem svíčku a rozebíral .Jen jednou zatáhnout se sytičem,vypnout ho a startovat bez.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy. Velice nás mrzí, že návod není dle vás správně zpracován a situaci prověříme. Děkujeme za podnět.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Pila je lehká a výkonná
- Uvidíme jak dlouho vydrží prozatím pořezáno pár větví a špalků
- nasadit lištu a řetěz je docela bojovka
- dost se vytahuje řetěz tak je potřeba pořád seřizovat. Snad to bude lepší
Volil jsem z toho důvodu, že mám skoro všechno nářadí od tohoto výrobce a spokojenost. Tady trochu opatrnosti. Vidím to jako dobrý nástroj pro modelářství atd., ale nechtějte to jako prořezávač tenkých větví.
Funguje dobře.
- Výborná cena
- Řeže výborně
- Padne do ruky
- Špatný plast krytu lišty
Pila řeže výborně ,jen mě překvapil plast krytu lišty ,který se druhy den při řezáni rozpadnul bezdůvodně..Kdyby tohle bylo v pořadku,tak dokonalá silná pila.
- Super cena, tišší než benzínovka, žádný benzín, lehká bez baterek
- Výkon
Pokud máte více baterek, můžete pořád řezat, doporučuji baterie 8ah,kupoval jsem na doma místo benzínové na řezání u baráku, připojení k aplikaci Lidl bez problémů, pěkné zpracování za super cenu.
- Má sílu
- Výdrž baterek mě překvapila
- Perfektně se drží
- Nic zásadního
Zatím jsem měl možnost vyzkoušet jen na prořezávky a pár hranolů, ale i tak super. Je obratná, malá do ruky. Má výdrž. Za mě palec nahoru.
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »