Nejnovější recenze ze sekce Řetězové pily
- Je lehká,dobře se s ní manipuluje.
- celkem levný,pokud používám aku nářadi Parkside.
- postrádám možnost zakoupit náhradní pilový řetěz.
pokud používám jen občas ,tak není špatný,ale jestli zničím pilový řetěz,tak celý výrobek mohu vyhodit.Lídl náhradní nenabízí a dle označení typu řetězu dle parkside není na internetu nic k dispozici.
Spokojenost
Zatím jen krátce vyzkoušeno, na prořez menších větví výborné, ale zaráží mě, že pilka nemá mazání řetězu, tak to snad nebude problém
o ziadnej neviem
- cena / výkon
Vše OK.
- lehký
- dobrá manipulace při používání
- pro člověka s menší rukou a krátkými prsty obtížné zmáčknout pojistku
jediná možnost jak se dostat k nepřístupným větvím.Řez je dost roztřepený,ale může to být mou nezkušeností
Koupil jsem si tuto elektrickou motorovou pilu v kategorii hobby a jsem velmi spokojený. I přesto, že je určena pro méně náročné práce, bez problémů zvládla pořezat několik stromů, včetně tvrdého ovocného dřeva, a to během celého dne bez přestávky. Doporučuji přikoupit syntetický olej, protože bio olej často láká myši. S obchodem i rychlostí dodání jsem byl také spokojen. Mohu jedině doporučit!
lehká, na prořezání stromů výborná
Nekvalitni napinani retezu pily povoluje se nedrzi
- malé, lehké, šikovné
- cenově výhodné
- kompatabilní s řadou aku 20V
- Malá a šikovná pila. Koupeno opakovaně.
- Nelze na ní sehnat náhradní řetěz.
Doporučuji pro domácí práce
Kdyby provedení bylo kvalitnější, byla to dobrá pomůcka pro přořez drobných větví atp. Bohužel se jedná spíše o lacinou hračku - volný, spadávající řetěz, bez možnosti regulace napnutí (řešeno pouze slabou pružinou) je největší slabinou jinak slušně výkonné pilky. Také chybí automatické mazání řetězu.
Pilka je velmi praktická, motor nepřekáží při prořezávání větví.
super cena / vykon
- Pilka nemá mazání
Zatím OK.
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »