Nejnovější recenze ze sekce Řetězové pily
velmi dobře řeže, chod je kultivovaný a má snadné a rychlé napínání řetězu
- dobrý pomocník
- Snad jedině vzhled - vypadá jako hračka
Bateriová pila není určena pro kácení v lese, ale jako příruční pila při běžné činnosti kolem domu , Znáte situaci kdy potřebujete nakrátit pár kousků dřeva či oříznout v koruně stromu větší větev, případně kdy si manželka potřebuje něco uříznout a musí čekat na Vás až nakopnete farmářskou Štilku. Za mě jeden z nejužitnějších strojů kolem domu. Navíc osazen řetězovou sadou Oregon!!!
Poměr cena výkon je bezkonkurenční .
- z popisu zboží mi nebylo jasné, kolik akumulátorů mám pro akupilu koupit; koupila jsem jen jeden azjistila jsem, že pila nefunguje. Proto přiobjednávám další akumulátor, jen budu asi platit 2x dioravu, čím se koupě prodraží.
- poměrně výhodná možnost vrácení zboží
produkt, který mám již doma nemohu zatím vyzkoušet, protože jsem chybně objednala jen jeden akumulátor namísto dvou - což musím napravit další objednávkou.
- Pro ženu je těžší, chlap to zvládne
- Na krátké řezy ideální.
jsem spokojen
- Skvělý poměr cena - vykon
- Jednoduché ovládání
- Lehká
- Řeže kmeny do 10 cm s přehledem
- Lehce se čistí
- Nemá pevný kufřík
levné a splní účel
- Velká výdrž baterie (4Ah)
- Nízká hmotnost
- Nutnost častého napínání řetězu
- Nízká výdrž ostrosti dodaného řetězu s výrobkem
Dodaný řetěz se otupil po čtyřech řezech kmenu túje o průměru cca 12 cm.
perfektní ale překáží ochranná lišta, zruším ji
Dobrá pila dobře řeže.
zatím zprovozněn, ale nepoužit
- Kvalita a spolehlivost. Tento typ jsem měl už před lety při prvním uvedení do sortimentu.
- Cena vs. výkon.
- Jako obvykle, ceny originálních náhradních dílů. Ale to se dá stejnou kvalitou řešit.
Doporučuji.
Ještě jsem to nevyzkoušel.
- Na prořezávání / ořezávání větví fakt super. Celkem dlouho vydrží a nový řetěz řeže úplně parádně.
- Asi horší ovládání pro lidi s menší rukou.
Za tu cenu to nemá chybu :-)
- Slušně ceny
cena / vykon